Isák
Oct
12
8:00 PM20:00

Isák

Ella Marie Hætta Isaksen og bandet ISÁK gjorde seg for alvor bemerket på den norske musikkscenen i 2018 – først da de hyllet Mari Boine på den direktesendte Spellemannprisen og siden i Stjernekamp på NRK, der Ella Marie gikk av med seieren. 

View Event →

Guttakødder live
Aug
3
to Aug 4

Guttakødder live

Fredrik Hågensen, Elias Bårdsen og Joachim Olufsen er navnene bak podcasten ”Guttakødder”. Nå går de for første gang live, på Kulturhuset Mo. Med seg har de en kompis som skal imponere vokalt og en ordfører som ikke skal le.

View Event →
Rana Filmklubb: Pi
May
22
6:00 PM18:00

Rana Filmklubb: Pi

Verden er kaotisk. En enorm mengde forskjellige begivenheter sammenfaller hele tiden og skaper denne verdenen vi må orientere oss gjennom. Om det bare var en måte å sette dette i struktur! Å finne en presis matematisk formel for ikke bare deler av naturen eller samfunnet, men for ALT! Dette er det som driver vår hovedperson Max Cohen i filmen Pi.

View Event →
Duvvene (lengst der ute)
May
1
7:00 PM19:00

Duvvene (lengst der ute)

Sammen med et knippe svært dyktige musikere og Marja Mortenssons unike stemme inviterer vi publikum inn til musikalsk reise ved kanten fra storhavet - gjennom brottsjøer og over speilblanke sund - en hyllest til alle dem som gikk der før oss, og til de som kommer etter oss. Vær hjertelig velkommen!

View Event →
Innovasjon Norge/Park 22 (lukket arrangement)
Apr
9
4:00 PM16:00

Innovasjon Norge/Park 22 (lukket arrangement)

Innovasjon Norge besøker Park 22 og virksomhetene i bygget. Her får de omvisning og presentasjon av det kreative fellesskapet som i dag består av: Pole Generation AS – Pole Fitness, Det lille fotoriet AS – Fotograf, Kulturhuset Mo AS - byscena, Spiren Design AS – reklamebyrå, Anne Gundersen – Fotokunstner og diverse bedrifter innen individuell og organisatorisk rådgivning.

Dette er et lukket arrangement.

Foto: Anne Gundersen

Foto: Anne Gundersen

View Event →
RSP & Thomax
Mar
29
9:00 PM21:00

RSP & Thomax

RSP & Thomax legger ut på turné, og tar turen til Kulturhuset Mo! Med den allerede legendariske utgivelsen «Ti runda rundt sola», en haug panegyriske festivalomtaler og en utsolgt klubbturné på Trivsels-CV’en, er RSP & Thomaxklare for å lage liv på scenen hos oss.

View Event →
Rana Filmklubb: Isle of Dogs
Mar
27
6:00 PM18:00

Rana Filmklubb: Isle of Dogs

I Isle of Dogs møter vi den 12 år gamle gutten Atari Kobayashi (Koyu Rankin) som er adoptivsønnen til den korrupte borgemesteren i byen Magasaki City i Japan. Når det en dag går ut ordre om at alle hundene i byen skal bli dumpet på et søppeldeponi på en øy, tar Atari saken i egne hender for å redde sin vakthund Spots (Liev Schreiber).

View Event →