Rana Filmklubb presenterer: Pi
May
22
6:00 PM18:00

Rana Filmklubb presenterer: Pi

Verden er kaotisk. En enorm mengde forskjellige begivenheter sammenfaller hele tiden og skaper denne verdenen vi må orientere oss gjennom. Om det bare var en måte å sette dette i struktur! Å finne en presis matematisk formel for ikke bare deler av naturen eller samfunnet, men for ALT! Dette er det som driver vår hovedperson Max Cohen i filmen Pi.

View Event →
Anders Madsen
Sep
28
6:00 PM18:00

Anders Madsen

  • 22 Fridtjof Nansens gate Mo i Rana, Nordland, 8622 Norway (map)
  • Google Calendar ICS

Endelig skjer det! Lørdag 28. september blir det konsert med Anders Madsen. Et riktig spennende comeback får vi kalle dette. Med seg har han et stjernelag av lokale musikerer noe som garanterer at dette blir et riktig så gyldent øyeblikk.

View Event →
Kristian Kristensen
Oct
10
8:00 PM20:00

Kristian Kristensen

Kristian_kristensen.jpg

Noen reiser ut i verden for å finne inspirasjon. Kristian Kristensen derimot, han vendte seg hjemover. På gutterommet i Harstad fant han inspirasjonen han trengte for å lage musikken som nå har blitt til hans første album. 

Fire år etter 26-åringen med den trollbindende stemmen ble kronet med tittelen Årets Urørt, slipper han sin første fullengder. Fra før av har harstadværingen sluppet to EP-er til stor glede for både fans og radiolyttere, reist landet rundt på flere norgesturnéer med utsolgte konserter, og spilt på festivaler fra nord til sør. 


På sin EP «Gressholmen» strakk Kristian seg bredt musikalsk Han sier selv at han eksploderte i forskjellige retninger. Nå har han snevret inn. Luket bort det som ikke føltes riktig og spesialisert seg i den han vil være. Og når Kristian spesialiserer seg, da skapes det magi. 
Denne magien får publikum oppleve på konserten hos Kulturhuset Mo.

Dørene åpner: 20.00
Konsertstart: ca. 21.00
ID: 18 år
Ståplasser

View Event →
Isák
Oct
12
8:00 PM20:00

Isák

Isak.jpg

Ella Marie Hætta Isaksen og bandet ISÁK gjorde seg for alvor bemerket på den norske musikkscenen i 2018 – først da de hyllet Mari Boine på den direktesendte Spellemannprisen og siden i Stjernekamp på NRK, der Ella Marie gikk av med seieren. 
Gjennom å blande tradisjonell joik, urbane synther og et tekstunivers som kombinerer både engelsk og samisk, flytter ISÁK grensene for det vi vanligvis definerer som popmusikk. 
ISÁK består av vokalist Ella Marie Hætta Isaksen, produsent Daniel Eriksen (Alan Walker, The Wombats) og trommeslager Aleksander Kostopoulos (Mari Boine, Moddi, Adjagas, Pil & Bue). Dørene åpner: 20.00
Konsertstart: 21.00
Aldersgrense: 18 år
Ståplasser
Studentrabatt

View Event →

Innovasjon Norge/Park 22 (lukket arrangement)
Apr
9
4:00 PM16:00

Innovasjon Norge/Park 22 (lukket arrangement)

Innovasjon Norge besøker Park 22 og virksomhetene i bygget. Her får de omvisning og presentasjon av det kreative fellesskapet som i dag består av: Pole Generation AS – Pole Fitness, Det lille fotoriet AS – Fotograf, Kulturhuset Mo AS - byscena, Spiren Design AS – reklamebyrå, Anne Gundersen – Fotokunstner og diverse bedrifter innen individuell og organisatorisk rådgivning.

Dette er et lukket arrangement.

Foto: Anne Gundersen

Foto: Anne Gundersen

View Event →
RSP & Thomax
Mar
29
9:00 PM21:00

RSP & Thomax

RSP & Thomax legger ut på turné, og tar turen til Kulturhuset Mo! Med den allerede legendariske utgivelsen «Ti runda rundt sola», en haug panegyriske festivalomtaler og en utsolgt klubbturné på Trivsels-CV’en, er RSP & Thomaxklare for å lage liv på scenen hos oss.

View Event →
Rana Filmklubb presenterer: Isle of Dogs
Mar
27
6:00 PM18:00

Rana Filmklubb presenterer: Isle of Dogs

I Isle of Dogs møter vi den 12 år gamle gutten Atari Kobayashi (Koyu Rankin) som er adoptivsønnen til den korrupte borgemesteren i byen Magasaki City i Japan. Når det en dag går ut ordre om at alle hundene i byen skal bli dumpet på et søppeldeponi på en øy, tar Atari saken i egne hender for å redde sin vakthund Spots (Liev Schreiber).

View Event →