Back to All Events

Kristian Kristensen

Kristian_kristensen.jpg

Noen reiser ut i verden for å finne inspirasjon. Kristian Kristensen derimot, han vendte seg hjemover. På gutterommet i Harstad fant han inspirasjonen han trengte for å lage musikken som nå har blitt til hans første album. 

Fire år etter 26-åringen med den trollbindende stemmen ble kronet med tittelen Årets Urørt, slipper han sin første fullengder. Fra før av har harstadværingen sluppet to EP-er til stor glede for både fans og radiolyttere, reist landet rundt på flere norgesturnéer med utsolgte konserter, og spilt på festivaler fra nord til sør. 


På sin EP «Gressholmen» strakk Kristian seg bredt musikalsk Han sier selv at han eksploderte i forskjellige retninger. Nå har han snevret inn. Luket bort det som ikke føltes riktig og spesialisert seg i den han vil være. Og når Kristian spesialiserer seg, da skapes det magi. 
Denne magien får publikum oppleve på konserten hos Kulturhuset Mo.

Dørene åpner: 20.00
Konsertstart: ca. 21.00
ID: 18 år
Ståplasser

Earlier Event: October 5
Malin
Later Event: October 12
Isák