Smeltedigelen/TUFF ENUFF: Bluesnatt med Maarud/Da Silva/Marstokks Blues Mafia

69705417_2387332791357092_2124413815285088256_n.jpg

Smeltedigelen musikkfestival og Tuff Enuff inviterer til bluesnatt med Amund Maarud, Sahra da Silva og Marstokks Blues Mafia!

Med Amund Maarud en av Norges absolutt største bluesgitarister, Sahra da Silva dansk soul/blues komet og Marstokks Blues Mafia blir det ei blå og heit bluesnatt på Kulturhus Mo fredag 18. oktober.

Bluesklubben på Mo; TuffEnuff hadde stor suksess og utsolgt hus på Kulturhus Mo med Vidar Busk og Marstokks Blues Mafia i juni. Nå gjenskapes suksessen i samarbeid med Smeltedigelen.

Amund Maarud, de fleste kjenner til bluesgitaristen fra Skogbygda i Akershus som startet sin karriere som seksåring sammen med broren Henrik i bandet MaarudKara. Mye har skjedd i årene siden den gang, og Maarud er nå en av Norges mest anerkjente gitarister. Han er kanskje mest kjent som soloartist, frontfigur i rockebandet The Grand og duoen Morudes. Et utall festivaler og spillesteder over hele verden har hatt besøk av Maarud, han har spilt med KORK, Brian Setzer og mange flere, han har til og med spilt i film og mottatt to spelemannspriser.

Sahra da Silva kommer fra København og er beskrevet som “en stadig spirende sangerinde med en stemme der vokser sig større og flottere for hver dag”. Du finner henne et sted i midten av soul, blues og jazz og hun har opptrådt blant annet med Mike Andersen og Thorbjørn Risager og varmet opp for ikke ukjente Joss Stone.

Marstokks Blues Mafia ledes av trommis og kjent spillemann fra bl.a Freak. Etter mange år bak trommene, lange fartstid i og kunnskap om Københavns musikkliv er det ingen tilfeldighet at Sahra da Silva kommer til Mo og Smeltedigelen. Frank har hørt henne live og blei begeistra fra første øyeblikk. Med seg i Bluesmafiaen har han; Erik Nilsson (piano/orgel), Christoffer Nikolai Mathisen (gitar), Holger Chr. Sjåvik (bass) og Stig Frammarsvik på bluesharp.

«Vi har stor tro på fullt hus og elektrisk blå stemning.» Her får du Amund Maarud, Sahra da Silva, Marstokks Blues Mafia, alene, hver for seg, sammen, miksa og nytappa ut i den mørke blåe natta i Mo i Rana fredag 18. oktober.