Back to All Events

Arif Waanderland Tour


Arif_FB_event_singel_aug_2019_15.jpg

Dra til Waanderland med Arif

Mye har skjedd siden Arif laget klassikeren “HighEnd / Asfalt” - Spellemann, 100 millioner streams, og utsolgt Spektrum. Nå er han endelig klar med oppfølgeren: 27. September slippes “Arif i Waanderland”. Og han kommer til Kulturhuset Mo.

Slippet følges opp med hans første store headlinerturné, der du kan besøke Waanderland sammen med Arif. La oss bare gjøre en ting klinkende klart: Dette blir en sinns-utvidende opplevelse, og et show som rører ved sanser du kanskje ikke tidligere har brukt i konsertsammenheng. Dette er Arif sin verden, og i disse tider er han en av stadig færre artister som velger å blottlegge seg gjennom kunsten sin, og ikke nødvendigvis gjennom sosiale medier og rampelyset. Han er fortellerstemmen i Waanderland, og han er en historieforteller fordi han faktisk har noe på hjertet.

Billetter kommer i salg onsdag 21. august. kl. 10.00.

18 års aldersgrense.
Legitimasjonsplikt.
Dørene åpner: 20.00
Showstart: Ca. 21.00
Ståplasser.

Arif_FB_event_aug_2019.jpg
Earlier Event: November 13
Rana filmklubb: Den andre siden av håpet
Later Event: November 27
Rana filmklubb: Casablanca