Back to All Events

Erlend Ropstad


2Vhj0MNh.jpeg

Kongen av episk rock kommer til Rana! 

Dørene åpner: 20.00
Konsertstart: Ca. 21.00
20 års aldersgrense.

Etter det dobbelt Spellemannsnominerte og meget kritikerroste albumet ”Alt som har hendt” skulle man knapt tro Ropstad kunne ta rocken til enda større høyder. Men det har han gjort med utgivelsen ”Brenn det siste brevet”. 2019 har vært et godt år for artisten Erlend Ropstad. Kritikerne har gått amok med panegyriske anmeldelser, han har spilt hos Lindmo, solgt ut en rekke konserter og over hele landet har publikum møtt han med full jubel og ekte rockeglede. Gjennom festivalsommeren har han fått knallkritikker, blant annet for Bukta og Øya-konsertene. Antall Ropstad-frelste blir stadig flere.

Lenke til Facebook-eventet

Han er blitt kalt kongen av episk rock. Den som kaller seg rocke-entusiast møter på dette skal hen ha æren i behold. Ropstad er rett og slett pensum i norsk rock, og det pensumet har blitt bedre for hver utgivelse. Råskap, sårbarhet, storslått, desperasjon iblandet håp, mesterverk. Dette er ofte ord som tas i bruk for å beskrive Ropstads rock.  Vennesla har her fostret to-tre meter med steinsolide kvaliteter, i musikk og tekst.

Har du sans for f.eks Thåstrõm, da har du sansen for Ropstad. ”Brenn det siste brevet” er garantert på mange lister over de beste albumene gitt ut i år når vi runder desember. Anmelder-ikon Egon Holstad mener han opererer i krysningspunktet mellom Neil Young og Bruce Springsteen og han bør få være uimotsagt når han konkluderer med at han og bandet er noe av det beste vi har her i andedammen akkurat nå.

Kanskje en av de beste rockeopplevelsene du får på Helgeland i år.

6/6 Dagsavisen
"Erlend Ropstad får det til å høres ut som rocken er funnet opp på Sørlandet. Han er blitt en klippe"

6/6 Adresseavisen
"Infernalsk bra. Dette er hans mesterverk."

6/6 The Wilhelmsens
"Erlend Ropstad er absolutt KOLOSSAL."

10/10 Musikknyheter.no
"Et album for historiebøkene"

10/10 NRK Sørlandet radio
"Dette er musikk som får deg til å kjenne at du lever!"

5/5 Klassekampen:
”troverdig norskspråklig endetidsverk, inkludert en ufravikelig tro på kjærligheten” 

5/6 Aftenposten
"Brenn siste brevet er nok et høydepunkt."

9/10 Disharmoni.no
«Den absolutte oppskriften på gåsehud og blanke øyne»

5/6 VG
"Erlend Ropstad viser at rocken på ingen måte er død"

 

Earlier Event: November 27
Rana filmklubb: Casablanca
Later Event: November 30
Joddski