Back to All Events

Rana Filmklubb: Isle of Dogs

rana_filmklubb.jpg

NB: Dørene åpner klokken 18.00, filmstart ca 18.3

Før filmstart vil dere få en kort introduksjon.

For å se film hos Rana filmklubb må du være medlem. Vi selger medlemskap før filmen. Prisen for semestermedlemsskap er kr. 200. Vi tar Vipps og kontanter. Rabatt for studenter og ungdom.

OM FILMEN:

Tittel: Isle of Dogs
Regissør: Wes Anderson
Lengde: 1 time 41 min
Land: USA/Tyskland
År: 2017
Aldersgrense: 9 år
Sjanger: Animasjon / Eventyr / Komedie
Språk: Engelsk / Japansk

I Isle of Dogs møter vi den 12 år gamle gutten Atari Kobayashi (Koyu Rankin) som er adoptivsønnen til den korrupte borgemesteren i byen Magasaki City i Japan. Når det en dag går ut ordre om at alle hundene i byen skal bli dumpet på et søppeldeponi på en øy, tar Atari saken i egne hender for å redde sin vakthund Spots (Liev Schreiber).

Når flyet til Atari krasjlander på denne søppeløya møter han en flokk hunder bestående av av Chief (Bryan Cranston), Rex (Edward Norton), Boss (Bill Murray), Duke (Jeff Goldblum) og King (Bob Balaban). Sammen med sine nye venner begir han seg ut på et episk eventyr som vil avgjøre fremtiden for hele riket.

Wes Anderson er en regissør med en helt egen og spesiell stil. Han har et helt unikt øye for symmetri, farger og musikk. Isle of Dogs skiller seg ut fra hans tidligere filmer ved at den, i likhet med The Fantastic Mr. Fox (2009), er en såkalt "stop motion"-animasjonsfilm. Dette lar ham ta sin estetiske stil til nye høyder.

Wes Anderson er også kjent for å ha et godt samarbeid med en rekke kjente skuespillere, uansett hvor stor eller liten rollen han presenterer for de er. Denne filmen er intet unntak. Blant stemmeskuespillerne finner vi blant annet Jeff Goldblum, Edward Norton, Scarlett Johansson, Greta Gerwig, Ken Watanabe, Liev Schreiber, Tilda Swinton, Bryan Cranston og mange, mange, fler.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=dt__kig8PVU


Earlier Event: March 15
BråK presenterer: The Late Great
Later Event: March 29
RSP & Thomax