Back to All Events

BråK presenterer: The Late Great

The Late Great foto Terje Arntsen.JPG

The Late Great albumdebuterte med det kritikerroste ‘Songs From The 21st Century’ i 2016. Albumet ble tatt i godt imot av både presse og publikum, og gutta leverte en fantastisk konsert under BråK vol. 1 i januar 2017.

Med heftig turnering og to festivalsomre på baken er nå Tor Thomassens prosjekt klar med oppfølgeren. Thomassen har hatt med seg samme gjeng og spilt inn fullengderen ‘Temporary Love Songs’ i Kysten Studio i Tromsø.

15. mars kommer ett av BråK-gjengens absolutte favorittband tilbake til Mo i Rana - vi gleder oss!

Dørene åpner kl. 20.00. Konsertstart support 21.00.

18 års aldersgrense.

OBS! Kjøpte billetter refunderes ikke.

Earlier Event: March 13
Rana Filmklubb: The Night of the Hunter
Later Event: March 27
Rana Filmklubb: Isle of Dogs