Back to All Events

Benny Borg: Cornelis, Elvis, Cash & Co

  • 22 Fridtjof Nansens gate Mo i Rana, Nordland, 8622 Norway (map)
1140x640.jpg

I løpet av den snaue halvannen time lange forestillingen viser Benny seg som visesangeren, showmannen og den allsidige kunstneren han er.  Benny Borgs evne til å være Elvis, Cash og hans praktfulle evne til å formidle Cornelis Vreeswijk sin musikk er av solid merke. Benny øser ut et knippe låter som er blitt klassikere i norsk populærmusikks historie. I upretensiøs trubadurstil byr han opp til allsang; ikke så underlig ettersom en del av låtene sitter som skudd fra en Morgan Kane-revolver under huden på publikum.

Her får du rett og slett alle de store låtene til tre av noen av de største popkulturelle fenomenene vi har sett samt noen norske klassikere i en gripende og ujålete festforestilling.

Kun utstyrt med en Martin-gitar full av gromlyd og en fabelaktig stemme presenterer Benny en gjennomført, profesjonell og nyansert forestilling, som tidvis får nakkehårene til å reise seg i ærbødig giv vakt.

Sitteplasser (stoler).

Aldersgrense: 20 år

Dørene åpner kl. 18.00

Konsertstart ca. kl. 20.00

OBS! Kjøpte billetter refunderes ikke.

Earlier Event: April 10
Rana Filmklubb: Singin' in the Rain
Later Event: April 24
Rana Filmklubb: Kortfilmkveld