Rana Filmklubb: Kortfilmkveld

rana_filmklubb.jpg

NB: Dørene åpner klokken 18.00, filmstart ca 18.30

For å se film hos Rana filmklubb må du være medlem. Vi selger medlemskap før filmen. Det koster 100 kroner for medlemskap og én film. 250 kroner for medlemskap og tilgang til alle filmer inneværende semester.
Unge og studenter under 26 år får halv pris på semester-medlemskap og betaler kun kr. 100.

Som vanlig selges det forfriskninger i baren til hyggelige filmklubbpriser.

OM FILMENE:

Tittel: Kortfilmfavoritter fra Grimstad 2018
Regissør: Diverse
Lengde: 1t11min
Land: Norge
År: 2017/2018

Etter stor suksess med kortfilmkveld i fjor er det en glede å kunne avsløre at det blir en ny runde dette semesteret – og ni filmer på en kveld er et tilbud du rett og slett ikke kan avslå!

I år som i fjor har vi latt filmklubbforbundet stå for utvalget, og de serverer oss utvalgte kortfilmfavoritter fra Kortfilmfestivalen i Grimstad – og det må sies: kortfilmpublikummet i Grimstad har åpenbart veldig god smak, for dette er ni spennende og varierte filmer vi gleder oss til å vise dere! Det er morsomt, det er rørende, og det er ni norske filmskapere det helt klart er verdt å stifte nærmere bekjentskap med.

De ni filmene som skal vises er:
1. Oslo forteller, 9 min. André Chocron
2. Blod, 6 min. Ingrid Stenersen
3. Virgins4Lyfe, 17 min. Thea Hvistendahl
4. Daniel Kvammen med Lars Vaular – Som om himmelen revna (musikkvideo), 5 min. Eivind Landsvik
5. Little Boy, 5 min. Kristian Pedersen
6. Frieri, 6 min. Det sporadiske filmkollektivet
7. Show me your original face before your mother and father were born, 13 min. Lilja Ingolfsdottir
8. Kampferdrops – Jag trodde änglarna fans (musikkvideo), 3 min. Brusjan
9. The Weight of Spring, 7 min. Erika Calmeyer