Rana Filmklubb presenterer: Superheltdag

57420708_875523839460853_5113075698788990976_o.jpg

Superheltfilm, superheltquiz, utstilling, superforedrag, superhelttegnekurs og superheltservering. 1. juni blir rett og slett en super dag for små og store superhelter Rana.

Dagen er delt i to, og billettprisen er kr. 50 per del (pluss billettgebyr). Prisen inkluderer prøvemedlemsskap i Rana filmklubb.

DEL 1 (Fri aldersgrense)

Når: 12.00 til 16.00.

• Superhelttegnekurs

• Ansiktsmaling

• Superquiz

• Salg av superheltdrikke og superheltmat

• Utstilling superheltplakater

• Superheltselfies

I samarbeid med Bakeriet spanderer vi superboller og superkake.

12.00: Film, «Big Hero 6»

DEL 2 (aldersgrense 16 år)

Når: 19.00

• Superquiz

• Utstilling

• Servering snacks og drikke

• Super spilleliste ved Carmen

Vi spanderer snacks og det selges diverse drikke i baren hos Kulturhuset.

19.30: Film, «Super»

DEL 3 (aldersgrense 18 år): SUPERNACH

Når: 23.00

• Utstilling

• Servering snacks og drikke

• Superdisco & superdansing

MER OM PROSJEKTET

35.000 fra Frifond gjør dette mulig.
Det forutsettes at planlegging og gjennomføring gjøres basert på frivillig innsats, uten lønn eller honorar.

Styremedlem Jørgen Ward Søderstrøm har avlagt masteroppgave i Marvels fiksjonsunivers, klubben er svak for superhelt-genren og vi vet selvsagt at det er populært i mange aldersgrupper.

Klasse ME2A - andreklassen på Medier og kommunikasjon ved Polarsirkelen videregående skole har laget plakater til Rana filmklubbs superheltdag 1. juni. Alle plakatene blir stilt ut på Kulturhuset Mo på selve superheltdagen, i tillegg er de brukt i markedsføringen av arrangementet.
Rana filmklubb vil gjerne takke hele klassen for den gode innsatsen - og ikke minst den gode tilretteleggingen fra lærer Trine Lise Bang.

Helen Åsli er prosjektleder for superheltdagen. Ellers består prosjektgruppa av: Carmen Jiang, Lina Midgard, Jørgen Ward Søderstrøm og Maiken Johansen.

På dagtid kan alle ta turen og vi antar dette blir populært for barn, unge og familier. Kveldstid retter vi oss mot ungdom og voksne.

Prisen holdes lav så flest mulig har mulighet til å delta. Rana filmklubb ønsker å bidra til en by med et stort og mangfoldig tilbud. Vi vil gjøre det mer spennende å bo her og besøke Mo i Rana, ta turen til sentrum.

Her mener vi film og filmtematikk er viktig, og med klubbens visninger og satsinger skal vi underholde, engasjere og tilføre kunnskap. Kanskje kan vi også motivere til at flere ønsker å jobbe med noe filmrelatert og være en spire til et større film- og fotomiljø på Helgeland. Vi forsøker å løfte frem filmkrefter på Helgeland som best vi kan. Det er stor hjelp i støtte fra kommunen, Helgeland Sparebank og nå Frifond i arbeidet. Det gjør prosjekter som superheltdagen mulig å få til.