Back to All Events

DUM DUM BOYS

DUMDUMBOYS.jpg

Det er en glede å annonsere at DUMDUM BOYS kommer til Kulturhuset Mo.

I oktober slapp DUMDUM BOYS et helt nytt album uten forvarsel. De inviterte samtidig til releasekonsert i Prindsens hage i Oslo. Hagen ble fylt opp med over 1000 personer og albumet gikk rett inn på førsteplass på VG-lista. Det levner liten tvil om at rockebandet fra Trondheim er landets største. 

Påfølgende klubbturné ble avsluttet med tre utsolgte konserter på Rockefeller. «En aldri så liten maktdemonstrasjon.», skrev Dagsavisen etter en av konsertene. 

I 2019 gjør bandet noen få konserter – én av disse er på Kulturhuset Mo 

«Etter et vidunderlig innholdsrikt 2018, med turné både her og der, et knippe nye sanger i bagasjen og plenty av gode vibber, går vi inn i 2019 med lave skuldre. Vi skal spille et lite utvalg konserter på festivaler vi ikke kunne si nei til. Vi gleder oss til å møte nye og gamle venner over det ganske land og vise fram de nye låtene. Det bor mye der vi på langt nær er ferdig med.», sier bandet.  

Det nok ikke mange som kan unngå å ha et forhold til DUMDUM BOYS. Bandet er dypt forankret i den norske folkesjela. Verken prisdryss, salgssuksesser eller lovord fra etablissementet for øvrig har rocket ved Dumdum Boys’ fandenivoldskhet, spilleglede og trøkk når de står på scenen.

Konserten blir 24. mai. 2019 på Kulturhuset Mo. 
Meld deg på facebookeventet: her

18 åra aldersgrense, legplikt.

Dørene åpner 20.00