Back to All Events

Kristian Granheim

Kristian Granheim. Foto: Paul Egil Henriksen

Kristian Granheim. Foto: Paul Egil Henriksen

For alle med et forhold til lokalt musikkliv og rock fra Helgeland, bør Kristian Granheim være et kjent navn. Fremtredende i Moist som vokalist og gitarist, og som vokalist i Mayor Gordon. Da spilte han ikke gitar, men han bidro på sitt vis med å smadre en av bandets gitarer under Sjonafestivalen. Det skjer ikke 4. mai, da går alt for seg i langt mer roligere former med både Kristian og kassegitaren. For han har funnet frem til  nettopp det, en roligere form, selv om han fortsatt vet å bite fra seg tekstlig og vokalt.

Her får tekst og budskap mer rom og kommer bedre frem, selv om han genre-messig er i det samme landskapet som før. Han kommer til å spille gamle låter også, og mye nytt..

Han har brukt tid. Tid i studio. Tid med tekster. Tid til å finne det rette soundet. Ikke overraskende takter fra en som er perfeksjonist. Men nå, nå er han klar til å møte et publikum og presentere nytt materiale. For første gang uten et band i ryggen.  Og han har savnet deg.

- Ja, jeg har virkelig savnet å spille for publikum, spille live.  Den kontakten man får med mennesker fra ei scene. Det gleder jeg meg til å oppleve igjen. Å gjøre dette alene føles bra, men utfordrende, sier Kristian Granheim.Og legger til at han har et ess i ermet som fans av de tidligere bandene han har vært i garantert kommer til å like.

18 års aldersgrense.

Dørene åpner kl. 20.00.

Konsertstart kl. 21. 00

Baren holder også åpent etter konsert.

OBS! Kjøpte billetter refunderes ikke.

Studentpris: Gyldig studentbevis skal fremvises. Studentbillett kan kjøpes av studenter som betaler til en norsk studentsamskipnad.

Earlier Event: May 1
Duvvene (lengst der ute)
Later Event: May 8
Rana Filmklubb: Train to Busan