Fra vidda til Vegas show + dans/konsert

facebook_page_cover.png

Stålsett deg, innta billettluka og gjør deg klar til et humoristisk, fartsfyllt og musikalsk show i toppklassen. “Fra vidda til Vegas” har spilt for fulle hus i hele sommer og er også parat til å gi ranværingene ultimate latterkramper, etterfulgt av showpakke med musikk og bånn gass ut i de små timer etterpå.

Etter at Finn Arild Selnes og Stein Arild Olaussen (alias Arnt Hjalmar) samt musikerne Bjørnar Johansen og Jens R Jensen trakk seg ut av samarbeidet i Honningsvågrevyen, slo de seg sammen med Thor Erling Korsnes (alias Elvis) og produserte et humoristisk, fartsfyllt og musikalsk show i toppklassen.

Showet får glitrende mottakelse over hele landet og publikum lar seg begeistre. Herrene tør ikke garantere tørre seter, men gir dog rundhåndet lattergaranti til sitt kjære publikum. Dette er årets latterbombe.

Hva Arnt Hjalmar, i Stein-Arild Olaussens skikkelse og Finn Arild Selnes står for, er kjent for de fleste. Men vi kan også garantere at Elvis, i Thor Erling Kornes skikkelse vil ta pusten fra de fleste med sine eminente sangferdigheter.

Kapellmester er Tom Rønningsveen – kjent fra samarbeid med bl.a Øyvind Blunck, Robert Stoltenberg, Wenche Myhre, Åge Steen Nilsen m fl

Og de gir seg på ingen måte etter showet. Da brenner de av gårde som fullt band med to 60-minuttere, det loves høy partyfaktor. For like gøy får vi det med “Vidda til Vegas-bandet”. Musikk vi kan vente oss er kjente dansbare og folkelige låter med fokus på stort allsangpotensiale: Elvis, Creedence Clearwater Revival, Åge Aleksandersen, Rod Stewart, Henning Kvitnes, Rolling Stones, Bjørn Afzelius, Stavangerkameratene, 4 Non Blondes, Plumbo og Di Derre.

Ensemblet lover oss årets latterbombe detonert på Mo og vi er sikre på at mange får fart på kalosjene og gjerne vil ha dette med seg.

Dørene åpner kl. 19.00. Showstart 20.00 (90 minutter) Sitteplasser under show. Mix av sitteplasser og ståplasser/ståbord under etterfølgende dans/konsert-runder (2 x 60 minutter) Dette blir full fres.

Vi selger 2 typer billetter til dette: Show + dans/konsert eller kun dans/konsert. (Konsertstart 22.30)

20 års aldersgrense.

Earlier Event: October 2