Guttakødder live

IMG_1969.jpg

Fredrik Hågensen, Elias Bårdsen og Joachim Olufsen er navnene bak podcasten ”Guttakødder”. Nå går de for første gang live, på Kulturhuset Mo. Med seg har de en kompis som skal imponere vokalt og en ordfører som ikke skal le.

Podcasten ”Guttakødder” har i følge dem selv fans over hele verden, med et spesielt fotfeste i Asia, Spania og Rana. Lørdag 3. august river Fredrik Hågensen, Elias Bårdsen og  Joachim Olufsen seg løs fra sine huler i Dalselv, Mjølan og Hauknes og plasserer seg på den nye byscena til Kulturhuset Mo.

Max nerver, null scene-erfaring

- Dette blir vår aller første live podcast, og ja, vi har nerver!

- Vi snakker gutteprat, prater sjit og tuller. Eller kanskje ikke gutteprat, det går i ulike temaer, og er løst og ledig. Vi har følgere fra 16 til 50 år og ifølge Spotify har vi også en liten prosent lyttere fra 100 til 150 år, det må være hardcore blodfans for hver sending kan jo meget mulig bli den siste de får med seg.

Gir plass til The Voice-deltaker

De tror det blir bra med folk og rift om de rundt 200 billettene som legges ut for salg om ikke så lang tid.

I tillegg til seg selv har podcasterne fått med seg Sondre Langseth Remmen.

Remmen, opprinnelig fra Nesna, er for noen kjent etter han deltok på audition til The Voice tidligere i år. Det var rundt 100 av cirka 1900 som kom videre på den såkalte blind audition. Han vet helt ærlig ikke hva han har sagt ja til.

- Jeg kjenner dem og podcasten godt, men hva jeg nå går med på, det vet jeg ikke helt. Jeg bor for tiden i Trondheim der jeg jobber med forsikring, men er på ferie på Mo 3. august så da valgte jeg å si ja. Jeg skal inngå i podcasten på et eller annet vis og skal opptre litt senere. Hvilke låter og hvilken stilart jeg kommer med er ikke bestemt, folk får bare ta turen å sjekke ut settet, sier Sondre Langseth Remmen.

Får Geir Waage latterkrampe?

Gutta kan også love at ordfører Geir Waage tar turen for å delta på en sekvens der det er om å ikke le.

- Sporty av Waage. Vi tror Waage kan være en hard nøtt, latterkrampene sitter kanskje ikke så løst under den dressen. Så må vi muligens hive inn Fredrik i denne duellen, for han ler jo av absolutt alt. Og vi håper selvsagt at publikum får en gøy, og annerledes kveld, avrunder gutta.

Dørene åpner kl. 20:00

Showstart kl. 21:00

Bar er åpen fra kl. 20:00 til 02:00

18 års aldersgrense. Legitimasjonsplikt.

IMG_1977.jpg
Earlier Event: June 19