Malin

70510227_496255160950262_1369313166843969536_n.jpg

5. oktober er dagen det skjer. Da skal Malin Anna Zetterberg på scena som artisten Malin. På scener har hun stått flere ganger,  som sanger og danser, sammen med Syver Olstad i Duo, som korist i Marstokks Mafia og Freak, for å nevne noe. Men først nå er hun der at hun føler seg moden nok for en egen full-lengders konsert, med egenregi på alt som skal skje.

Når hun entrer byscena i Kulturhuset Mo består materialet av gamle klassikere innenfor jazz-genren, men hun har også dratt inn sanger fra pop og rock som hun har jazzifisert og bearbeidet til sin stil og sin vokal. Hun har gitt seg i kast med størrelser som Ella Fitzgerald, Billy Holiday, Susanne Sundfør, Radiohead og Ghost Dog.

Med seg har hun meget dyktige musikere. Lars Kristian Sjøvold (perkusjon) Kato Osmo (gitar) Lars Erik Drevvatne (piano) og Syver Olstad (trekkspill).

- Er du glad i musikk så er du glad i dette. Bare musikerne er verdt turen, de spiller rått og jævlig bra. Om ikke jeg er et trekkplaster, så er absolutt de det, ler Malin.

Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart ca. kl. 21.00
20 års aldersgrense.
Bar med alle rettigheter er åpen før, under og etter konsert.

Har du billett til studentpris (begrenset antall) medbringes studentbevis.

Earlier Event: October 4
Fra vidda til Vegas show + dans/konsert