Back to All Events

Steinar Albrigtsen fra A til Nå

thumbnail_Steinar og Monika sepia 1.jpg

45 år på veien kan virke som en evighet, men for artisten Steinar Albrigtsen er den musikalske reisa en lidenskap han ikke kan være foruten. Kompromissløs, engasjert, dedikert og med en unik evne til å la både gitar og stemme trollbinde publikum.
Ekteparet Nordli/Albrigtsen møttes i studio høsten 2007, for innspillingen av duetten «A million stars». Samme år ble den utgitt på plata «Moment of peace». De to artistene utviklet et musikalsk samarbeid med påfølgende turneer i Norge og plateutgivelser.
Live presenterer artistene en variert, musikalsk blanding av Albrigtsens største hits, ispedd nye låter fra Nordli. Med seg har de produsenten og gitaristen Ernst Nikolaisen, som er kjent fra musikalske samarbeid med artister som Jørn Hoel, Hilde Heltberg, Paal Flaata og Hellbillies. Det serveres både blues, country og singer-songwriter låter.
Tilsett en porsjon Nordnorsk humor, litt lun melankoli, så har du oppskriften på en trivelig aften.

20 års aldersgrense (bar med alle rettigheter)
Dørene åpner 20.00
Konsertstart ca. 21.00 (2 x 45 minutter)
Sittende konsert. Velkommen!

Earlier Event: September 21
BråK presenterer: The Modern Times
Later Event: October 2
Rana filmklubb: Faces Places