Trond Skarheim

41961300_10215073517704596_9025185383775731712_o.jpg

Trond Skarheim ga ut sitt første album i 2018 og holdt to konserter i smekkfulle lokaler.

Rana Blad ga konserten terningkast 5 og skrev: "Alle trenger en pause, der de kan få ei snill stund på konsert med Trond Skarheim. Da vil man garantert få en annerledes konsertopplevelse, nettopp fordi han er så ekte og ærlig."

2019 blir også et aktivt år: Ny musikk, video og sangbok er på gang. Det er albumet Tvibi som blir sangbok. Avtalen er med et lokalt forlag på Nesna, som også skal gi ut hans nye singel, Go natta. Videoen til låta, som er en Bodø-produksjon av videoregissør Geir Alvin Jensen, skal også gis ut på hans nye label, som Paal Fagerheim fra Nesna står bak. Han hevder dessuten at han nok et album på hjertet. Så kommer tid kommer råd. Skarheim har hele tiden skrevet og sunget på dialekt, men han har også skrevet en del engelske tekster som han ønsker å få ut til publikum.

Kulturhuset Mo er glad for å gi dere muligheten til å oppleve Trond Skarheim på den intime byscena 13. september. Skarheim kommer til å ha med seg stort sett de samme musikerne som han hadde med seg på konsertene han holdt i 2018.

Dørene åpner kl. 20.00 Konsertstart ca. kl 21.00 Bar åpen før, under og etter konsert.

20 års aldersgrense, Det ligger ute et begrenset antall billetter til studentpris. Studentbevis fremvises med billett ved inngang,