Back to All Events

Rana Filmklubb: Train to Busan

48277957_796585100688061_6146816147309199360_n.jpg

«Escape from the zombies! Get on board to stay alive!»

Hva passer vel bedre for Rana filmklubbs første visning i mai enn en real moderne zombieslager?

Rana filmklubbs zombie-alibi for semesteret er sør-koreanske Train to Busan fra 2016. Den fikk en varm mottagelse i Norge, men varmere var den i Sør-Korea. I hjemlandet satt filmen ny rekord, ved å selge mer enn ti millioner billetter den første tiden den ble vist på kino.

Togturen fra Seoul til Busan blir ikke en særlig fredfull affære for Sok-woo og hans datter Soo-ahn. Sok-woo er en skilt arbeidsnarkoman fondsmegler, og en noe fraværende far. Etter at far og datter har startet sin togtur mot Busan, hvor Soo-ahn skal for å overleveres til sin mor, viser det seg at et virus har brutt løs i Sør-Korea. Smittede settes i en zombietilstand, og det viser seg fort at noen på toget er smittet. Viruset spres raskt, og vi følger far, datter og de øvrige passasjerenes i full fart mot Busan.

Dette er en sjangerfilm som krysser i alle boksene vi forventer av den: Den byr på action, humor, balltre, tårer og zombier. Mange zombier.

Filmen vises på Kulturhuset onsdag 8. mai.
Dørene åpner klokken 18.00, med filmstart ca. klokken 18.30.

Før filmstart vil det være en kort introduksjon.

For å se film hos Rana filmklubb må du være medlem. Vi selger medlemskap før filmen. Det koster 100 kroner for medlemskap og én film. 250 kroner for medlemskap og tilgang til alle filmer inneværende semester.

Unge og studenter under 26 år får halv pris på semestermedlemskap og betaler kun kr. 100.

Som vanlig selges det forfriskninger i baren til hyggelige filmklubbpriser.

Info om filmen:
Tittel: Train to Busan (Busanhaeng)
Regissør: Sang-ho Yeon
Lengde: 1 time og 58 minutter
Land: Sør-Korea
År: 2016

Earlier Event: May 4
Kristian Granheim