Filtering by: KONSERT

Isák
Oct
12
to Oct 13

Isák

Ella Marie Hætta Isaksen og bandet ISÁK gjorde seg for alvor bemerket på den norske musikkscenen i 2018 – først da de hyllet Mari Boine på den direktesendte Spellemannprisen og siden i Stjernekamp på NRK, der Ella Marie gikk av med seieren. 

View Event →
Malin
Oct
5
8:00 PM20:00

Malin

Når Malin entrer byscena i Kulturhuset Mo består materialet av klassikere innenfor jazz-genren, men hun har også dratt inn sanger fra pop og rock som hun har jazzifisert og bearbeidet til sin stil og sin vokal.

View Event →
Duvvene (lengst der ute)
May
1
7:00 PM19:00

Duvvene (lengst der ute)

Sammen med et knippe svært dyktige musikere og Marja Mortenssons unike stemme inviterer vi publikum inn til musikalsk reise ved kanten fra storhavet - gjennom brottsjøer og over speilblanke sund - en hyllest til alle dem som gikk der før oss, og til de som kommer etter oss. Vær hjertelig velkommen!

View Event →
RSP & Thomax
Mar
29
9:00 PM21:00

RSP & Thomax

RSP & Thomax legger ut på turné, og tar turen til Kulturhuset Mo! Med den allerede legendariske utgivelsen «Ti runda rundt sola», en haug panegyriske festivalomtaler og en utsolgt klubbturné på Trivsels-CV’en, er RSP & Thomaxklare for å lage liv på scenen hos oss.

View Event →