Miljø


Kulturhuset Mo tenker miljø. Miljø i form av trivsel for besøkende og ansatte. Miljø for miljøets del. 

På våre arrangementer med sittende publikum har vi miljøstoler fra samarbeidspartner Nordic Comfort Products/NCP. NCP har inngått samarbeid med Snøhetta for å omgjøre plastavfall til holdbare møbler og disse utgjør altså en del av interiøret hos oss. 

I baren bruker vi ikke sugerør av plast.

Mattene våre på byscena (inkludert vår grønne løper), vårt kontor og backstageområde er fra samarbeidspartner Clima. Luven på alle mattene er produsert av 100 % resirkulert plast.

Renholdet er ved MiljørentDe benytter i all hovedsak mikrofiber, i både mopper og kluter og benytter i all hovedsak rent vann uten kjemi. Når toaletter og sanitære rom rengjøres, benyttes svanemerkede og miljøsertifiserte kjemier.

Ved catering fra vår prefererte leverandør til utleie/kurs og seminarer, Stenneset mat & vin, har vi bestikk av tre og fat av nedfalne palmeblader. 


Kulturhuset Mo og Verket deler kontor i Park 22. Verket fikk i 2019 Miljøfyrtårnstatus, og Kulturhuset Mo skal adoptere kunnskap og erfaringer fra festivalen. 

Vi oppfordrer besøkende til å bruke apostlenes hester, spark og sykkel når de skal til Kulturhuset Mo og det er mulig å ta seg frem på miljøvennlig vis. 

 

Vi skal kontinuerlig jobbe for en god og bevisst miljøprofil, i kraft av oss selv, med vårt publikum og med våre samarbeidspartnere. 


 
S-1500 Hilde Sletten Grafisk .jpg